ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Ε., ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε.Ε., ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε.Π.Ε. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ

o ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Π.Χ. ΑΠΟ Ο.Ε. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Α.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ)
o ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) Η΄ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ (ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ)
o ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ)
o ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΟΧΙ ΟΛΟ, ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ)
o ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ Κ.Ο.ΑΝ.Ο ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ Η΄ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (Η΄ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. (ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΟΥ 105 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ: ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΤΟΝ ΞΑΝΘΑΚΟ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕ ΑΔΤ ΑΖ027436 ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΣ ΤΑΔΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΑΔΕ
o ΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η΄ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
o ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΟΥ 105 ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ –ΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΜΕ ΜΑΡΚΑ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΑΔΕ)

ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ 2000